1.4 Butanediol (BDO)

1.4 Butanediol (BDO)

Katrangan singkat:

Properti produk: bobot molekul 90.12, bentuk berminyak tanpa cairan sing bisa dibakar, hibroskopisitas lan rasa pait. Nalika suhu ing sangisore titik beku, tekan kristal jarum, kanthi titik beku 20.1 point titik didih 235 ℃, lan titik flash (terbuka) 121 ℃, kepadatan relatif 1.017, suhu surem 393.9, indeks bias 1,446 Dianggo: ...


Detail produk

Tags Product

situs Product:                                                                                                                 

bobot molekul punika 90,12, wernane wangun lengo combustible Cairan, hygroscopicity lan rasa suhu bitter.When ngisor titik beku, njupuk Kristal jarum, karo titik beku saka 20,1 ℃ titik didih 235 ℃, lan titik lampu kilat (mbukak) 121 ℃, relatif Kapadhetan 1,017, suhu surem saka 393,9, indeks bias saka 1,446

migunakake:                                                                                                                                         

Utamané digunakake kanggo produksi klumpukne PBT ester, THF, polytetrahydrofuran gamma-mepe, anisol lactone, kulit Ponggawa polyurethane, PU elastomer polyurethane tunggal lan glue.1.4-anisol glycol wis absorbency apik lan tambah keluwesan, bisa digunakake minangka gelatin softener lan absorbent, cellophane lan makalah liyane perawatan agent.Also bisa disiapake kanggo nggawe N-metil pyrrole, N-vinyl pyrrole lan asale pyrrale liyane, lan kanggo preparation saka vitamin B6, obat omo, herbisida lan werna-werna prosès saka solvent, plasticizer, lubricants, agen humidification , lembut, adhesives lan brightener industri listrik.

Cosmetics Industries: Eleusine indica tunggal, ban mobil, ngalangi sabuk transmisi gesekan, etc.

standar Executive: GB / T 24768-2009

item

indikator

Kasucian

≥99,7%

Chroma (Pt-Colorimetric cara)      

10APHA

Kelembapan

0.01

Cacahing carbonyl

≤0.05mgKOH / g


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk