polyvinyl Alkohol

polyvinyl Alkohol

Short Description:

Produser: SINOPEC PVA akeh ngédap kayata sipat nyampur nyawiji banyu, property-mbentuk serat, adhesiveness, property film-mbentuk, stabilitas emulsi, stabilitas sawur, resistance kanggo lenga, asam, lan alkali, kerja kimia, biodegradability, uga meltability ( utawa thermoplasticity) lan akeh unik lan khusus liwat modification.PVA iki digunakake digunakake ing industri akeh kaya textile, Papermaking, construction, kimia, printing, packaging, Pharmaceuticals, deterg ...


Detail produk

Tags Product

Produser: SINOPEC

PVA akeh ngédap kayata sipat nyampur nyawiji banyu, property-mbentuk serat, adhesiveness, property film-mbentuk, stabilitas emulsi, stabilitas sawur, resistance kanggo lenga, asam, lan alkali, kerja kimia, biodegradability, uga meltability (utawa thermoplasticity) lan akeh unik lan khusus liwat modification.PVA iki digunakake digunakake ing industri akeh kaya textile, Papermaking, construction, kimia, printing, packaging, Pharmaceuticals, deterjen & Kosmetik, tetanèn, keramik, wesi & baja, electronics, electrolysis, listrik, lan etc.

aplikasi:                                                                                                                          

PVA, kang banget ing pangayoman colloid lan wis kegiatan lumahing unggul, asring digunakake minangka stabilisator sawur kanggo penundaan polimerisasi saka monomer vinyl klorida (VCM). Kinerja resin PVC bisa nemen optimized kanthi milih cocok PVA bahan kanthi gelar suwene polimerisasi lan hidrolisis.

Emulsion Stabiliser & Binder

 4aad8da574c9359afd1fcbc76e5d8fe6

PVA bisa digunakake digunakake minangka colloid protèktif utawa thickener kanggo polimerisasi emulsion vinyl asetat (Kerja) utawa Kerja / acrylate. nduweni karakteristik ing ngisor: adhesiveness banget; tambah dhisikan dalan lan pangatusan tingkat nalika digunakake karo ngisi; resistance banget kanggo oiloutstanding kekuatan film; awet terus lan stabil kinerja.

pabrikan serat

0f54c658192ed712bca4d1d74990c1f2

Two aplikasi penting PVA kanggo digunakake minangka vinylon uga stok panganan ternak lan sizing agen bahan mentah textile.As serat vinylon, nduweni kaluwihan kang dhuwur ing kekuatan, panyerepan Kelembapan, resistance abrasion, resistance suryo srengenge, resistance karat lan putih ing werna. Sampeyan bisa uga spun karo katun, wol lan serat viscose utawa sejatine sifate spun karo itself.As sizing agen kanggo textile, iku ora bakal corrode utawa deteriorate karo doyo serep apik kanggo katun, hemp, polyester lan serat viscose.

film

u = 3635523475,2888403080 & fm = 15 & gp = 0

PVA bisa digunakake kanggo gawé film telat banyu lan film banyu-resistance. PVA sumadhiya nèng produk kawangun kang nyorot fitur gawan saka PVA, yaiku, kekuatan tensile dhuwur, resistance kanggo solvent Organic lan tightness.They online sing loro digunakake digunakake ing industri paket, ora mung kanggo textile, nanging uga kanggo kimia, panganan, kimia dina, kimia tetanèn, dyestuff, lan sapiturute

Pulp & Paper

5174901

PVA wis ketemu nggunakake sudhut ing perawatan saka lumahing kertas minangka wis adhesiveness banget lan dispersibility lan ora bakal mengaruhi properti saka Binders liyane digunakake ing kombinasi. Kaluwihan saka PVA nggunakake: kekuatan lumahing (printability); Strength bebarengan Z-sumbu (kertas kekuatan internal); resistance Tables; resistance abrasive; Apik lancar; Apik glossiness lumahing; Wungu resistance kanggo lenga lan solvent (property alangi).

PVA gelar & Specifications                                                                                               

New 

jeneng

hidrolisis

(Mol%)

volatiles

(%)

viskositas

(Mpa.s)

Ash

(Wt%)

Value PH

Purity

(Wt%)

088-03

87,0 - 89,0

≤5.0

3.0-4.0

≤0.7

5-7

≥93.0

088-04

87,0 - 89,0

≤5.0

4.0-4.5

≤0.7

5-7

≥93.0

098-04

98.0-98.8

≤5.0

4.0-5.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-05

87,0 - 89,0

≤5.0

4.5-6.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-05

98.0-99.0

≤5.0

5.0-6.5

≤0.5

5-7

≥93.5

098-10

97.0-99.0

≤5.0

8.0-12.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-13

87,0 - 89,0

≤5.0

12.0-14.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-15

98,0 -99,0

≤5.0

13.0-17.0

≤0.5

5-7

≥93.5

093-16

92.5-94.5

≤5.0

14.5-18.5

≤0.5

5-7

≥93.5

098-20

98.0-99.0

≤5.0

18.0-22.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-20

87,0 - 89,0

≤5.0

20.5-24.5

≤0.4

5-7

≥93.5

092-20

91.0-93.0

≤5.0

21.0-27.0

≤0.5

5-7

≥93.5

096-27

96.0-98.0

≤5.0

23.0-29.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-27

98,0 - 99,0

≤5.0

23.0-29.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-26

87,0 - 89,0

≤5.0

24.0-28.0

≤0.5

5-7

≥93.5

095-28

94.0-96.0

≤5.0

26.0-30.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-30

98,0 - 99,0

≤5.0

28.0-32.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-35

87,0 - 89,0

≤5.0

29.0-34.0

≤0.3

5-7

≥93.5

088-50

87,0 - 89,0

≤5.0

45.0-55.0

≤0.3

5-7

≥93.5

097-60

96.0-98.0

≤5.0

56.0-66.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-60

98,0 - 99,0

≤5.0

58.0-68.0

≤0.5

5-7

≥93.5

097-70

96,0 - 98,0

≤5.0

66.0-76.0

≤0.5

5-7

≥93.5

          098-75        98,0 - 99,0

≤5.0

70.0-80.0

≤0.5

5-7

≥93.5

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk