O le faʻaleagaina o le coronavirus e tupu ai le faʻafitauli o le filifili ua atili ai ona tupu

Hello, come to consult our products !

O le sapalaiina ole filifili filifili mai le taofiofi o mea i luga ole pepesi ole siama ole a mafua ai le tiga tele ole au fai vailaau ile aso ma vaiaso a sau.

O lipoti a le aufaasālalau tala i le le maeʻa tapunia o se tasi o fale taʻavale tele lava i le lalolagi, i Ulsan, Korea i Saute, e oʻo lava i le aʻafiaga o Saina i tagata gaosi oloa taugata o Burberry, o loʻo faʻaalia ai le lautele ma le tulaga o iai le faʻafitauli pe a fai o femalagaaiga ma isi faʻasa.

Afai e i ai le toe foi e faigaluega i le vaiaso a sau, se ata e foliga mai ua matua faateleina le ono, ona umi le umi faʻalavelave mafai ona aloese mai. Ae ui i lea, o tala faʻatatau mo le tumutumu o le faʻamaʻi o le a tuleia i fafo atili, ono ia Mati.

O tagata gaosi i Saina o loʻo faigata ona maua ni oloa i maketi. O vavao fegasoloaʻiga ma poloaʻiga a malo i le lotoifale mo pisinisi e aua le toe amataina aʻo leʻi oʻo i le aso 10 Fepuari i le amataga lava, na faʻaleagaina ai sapalai filifili ma taofia tagata faigaluega mai mai le toe foʻi atu i laʻau.

O nisi gaosi oloa i fafo atu o Saina ua oʻo atu i popolega o le a latou toe tipiina pe a fai o oloa auina atu i maketi tetele i Saina le toe maua mai i vaiaso a sau.

O loʻo faʻaalia mai ile siata o fesoʻotaʻiga i lalo le taua o le taumafaina o Saina ile tulaga o galuega faʻavaomalo mo le tele o petrochemicals ma palasitika.

O le fesili nei o le faʻafefea ona sili ona lelei e feagai ma faʻafitauli o le sapalaiina o oloa i luga o le eleele a o faʻapaleni le gaosiga ma le fausiaina o fale mo le siʻitia i luga o manaʻoga pe a oʻo ina oʻo mai.

O le tulaga e suavai ma le tuʻituʻi-o aʻafiaga o faʻatapulaʻaina i luga o gaioiga o tagata ma meafaitino avea sili manino lautele.

I lalo ifo o le ethylene, mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa e pei o le polyethylene (PE) ma le ethylene oxide (EO) o loʻo sili ona afaina ona o le le faʻatusatusaina o le faʻamoemoe i auala auala.

Ua tapunia galuega a le au faʻaliliuga faʻasolosolo mo le vaitaimi o tuʻuaga o le Tausaga Fou ma o le faʻatapulaʻaina o tapunia o le a afaina ai le auala e mafai ai ona toe foʻi i tua pe a maeʻa le tumutumu o le siama ma le vaitaimi o faʻamaʻi.

Faʻagaioiga o tau i meaʻapeʻape i Asia e mafai ona faʻavaivaia atili a o faʻasolosolo pea le faʻaitiitia o maketi i lalo.

E leʻo aafia uma oloa i le taimi nei ae e tatau ona manatuaina o le paʻu maualalo o vailaʻau na gaosia e le 2008/09 faʻaletonu tupe na unaia e le tapunia ma le salalau solo o faʻafitauli taua a tagata faʻatau maketi mo vailaʻau, aemaise taʻavale, fausiaina ma eletise, i nifo o le matagi faigata.

O le faʻalavelave o le fesoʻotaʻiga o pisinisi a Saina i totonu ma maketi a Asia i sasaʻe o le a iai se tuʻituʻi i le lalolagi atoa.

Mo fualaʻau a Saina, o loʻo faʻamoemoe e faʻamalosia le sapalai o meaʻai a le naphtha ona o le teuina i totonu o fale ua faʻamutaina le gaosiaina ona o le afaina o le siama o le coronavirus i le manaʻomia o le suauʻu ma le tufatufaina

O loʻo manaʻomia e le au gaosi oloa i Saina, le manaʻo e toe foʻi mai pe a maeʻa le Lantern Festival, poʻo le Spring Festival, lea e atoa le vaiaso talu ona uma le Lunar New Year holiday.

Ae o le averesi o le faʻagaioiga o galuega i lalo o fale gaosi oloa ua fuafuaina e tusa ma le 40% ona o le le lava o tagata faigaluega seʻia oʻo i le faʻaiuga o Fepuari

fautua mai e uiga i 1.5m tone o PE manaʻoga ono leiloa ona o le faʻamaʻi o le coronavirus - pe a fai e mafai ona faʻatonutonuina ma lalo pisinisi toe foʻi i le 70-80% faʻagaioiga fua i le afa lona lua o le savali. Ua fuafuaina Saina na faʻaumatia 35 tone tone o PE i le 2019.

Manaʻoga mo oloa e le anagata ma anagata atonu e ono faʻamoemoe e paʻu ese ese a o faʻaauau pea ona puleaina le faʻamaʻi.

Afifiina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaaogaina tele mo le PE e ono aʻafia tele i se taimi puʻupuʻu.

Polyethylene ma polypropylene manaʻoga o le a pa'ū ae ono faʻamoemoe e toe maua vave pe a saoloto gaioiga a tagata, oloa ma tautua mafai.

O le paʻu o le manaʻoga mo le PE ma le PP mai afifiina, o tagata e faʻaaoga vave (FMCG) ma maketi taʻavale o loʻo faʻamoemoe e sili atu le ogaoga.

O isi malo malo i Saina na latou faatonuina le tapunia o faleʻaiga uma ma faleoloa seʻi vagana supamaketi ma fale talavai


Post time: Feb-10-2020