Polyvinyl Alkohol

Polyvinyl Alkohol

Pondok Description:

Produser: SINOPEC PVA boga loba pasipatan luar biasa kayaning kaleyuran cai, harta ngabentuk serat, adhesiveness, harta pilem ngabentuk, stabilitas emulsion, stabilitas dispersi, résistansi kana minyak, asam, sarta alkali, réaktivitas kimia, biodegradability, kitu ogé meltability ( atanapi thermoplasticity) jeung loba sipat unik tur husus ngaliwatan modification.PVA ieu loba dipaké dina loba industri kawas tékstil, papermaking, konstruksi, bahan kimia, percetakan, bungkusan, farmasi, deterg ...


jéntré produk

Tags produk

Produser: SINOPEC

PVA boga loba pasipatan luar biasa kayaning kaleyuran cai, harta ngabentuk serat, adhesiveness, harta pilem ngabentuk, stabilitas emulsion, stabilitas dispersi, résistansi kana minyak, asam, sarta alkali, réaktivitas kimia, biodegradability, kitu ogé meltability (atawa thermoplasticity) sarta loba sipat unik tur husus ngaliwatan modification.PVA ieu loba dipaké dina loba industri kawas tékstil, papermaking, konstruksi, bahan kimia, percetakan, bungkusan, farmasi, detergents & kosmétik, tatanén, keramik, beusi & baja, éléktronika, éléktrolisis, electroplating, sarta jeung sajabana

aplikasi:                                                                                                                          

PVA, nu alus teuing dina panangtayungan colloid sarta boga aktivitas permukaan punjul, mindeng dipaké salaku pangajeg dispersi keur gantung polimérisasi of monomér vinyl klorida (VCM). Kinerja résin PVC bisa greatly dioptimalkeun ku milih hiji cocok PVA kelas kalawan gelar ditangtoskeun tina polimérisasi na hidrolisis.

Emulsion penstabil & map

 4aad8da574c9359afd1fcbc76e5d8fe6

PVA bisa loba dipaké salaku colloid pelindung atawa thickener keur polimérisasi emulsion tina vinyl asétat (VAc) atanapi VAc / acrylate. boga ciri di handap ieu: adhesiveness unggulan; ngaronjat awal paku na drying laju bari dipaké kalawan filler; lalawanan alus teuing pikeun oiloutstanding kakuatan pilem; enduring jeung kinerja stabil.

fabrikasi serat

0f54c658192ed712bca4d1d74990c1f2

Dua aplikasi penting PVA téh bisa dipaké sakumaha vinylon feedstock na sizing agén pikeun bahan baku textile.As serat vinylon, boga kaunggulan keur tinggi di kakuatan, daya serap Uap, résistansi abrasion, résistansi cahya panonpoé, résistansi korosi bodas di warna. Ogé bisa dipintal kalayan katun, wol jeung serat viscose atawa murni dipintal kalayan itself.As sizing agén pikeun tékstil, eta moal corrode atanapi deteriorate ku adhesion alus mun katun, hemp, poliéster jeung serat viscose.

pilem

u = 3635523475,2888403080 & FM = 15 & GP = 0

PVA bisa dipaké pikeun ngahasilkeun pilem leyur cai na pilem cai-lalawanan. PVA nyaéta sadia dina produk kabentuk nu nyorot fitur alamiah tina PVA, nyaéta kakuatan tensile tinggi, résistansi kana pangleyur organik jeung tightness.They hawa duanana loba dipaké dina industri pakét, henteu ngan pikeun tékstil, tapi ogé pikeun kimia, kadaharan, kimia sapopoé, kimia tatanén, dyestuff, sarta sajabana

Bubur & Paper

5174901

PVA geus kapanggih pamakéan lega dina pengobatan permukaan kertas sabab boga adhesiveness alus teuing jeung dispersibility tur moal mangaruhan hak milik binders lianna dipaké dina kombinasi. Kaunggulan tina PVA ngagunakeun: kakuatan Surface (printability); Kakuatan sapanjang Z-sumbu (kertas kakuatan internal); lalawanan tilepan; lalawanan Abrasive; ningkat smoothness; ningkat glossiness beungeut; diangkat lalawanan ka minyak na pangleyur (sipat panghalang).

PVA sasmita & Spesifikasi                                                                                               

anyar 

nami

hidrolisis

(Mol%)

Volatiles

(%)

viskositas

(Mpa.s)

lebu

(Wt%)

Niley PH

purity

(Wt%)

088-03

87,0 - 89,0

≤5.0

3.0-4.0

≤0.7

5-7

≥93.0

088-04

87,0 - 89,0

≤5.0

4.0-4.5

≤0.7

5-7

≥93.0

098-04

98.0-98.8

≤5.0

4.0-5.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-05

87,0 - 89,0

≤5.0

4.5-6.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-05

98.0-99.0

≤5.0

5.0-6.5

≤0.5

5-7

≥93.5

098-10

97.0-99.0

≤5.0

8.0-12.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-13

87,0 - 89,0

≤5.0

12.0-14.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-15

98,0 -99,0

≤5.0

13.0-17.0

≤0.5

5-7

≥93.5

093-16

92.5-94.5

≤5.0

14.5-18.5

≤0.5

5-7

≥93.5

098-20

98.0-99.0

≤5.0

18.0-22.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-20

87,0 - 89,0

≤5.0

20.5-24.5

≤0.4

5-7

≥93.5

092-20

91.0-93.0

≤5.0

21.0-27.0

≤0.5

5-7

≥93.5

096-27

96.0-98.0

≤5.0

23.0-29.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-27

98,0 - 99,0

≤5.0

23.0-29.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-26

87,0 - 89,0

≤5.0

24.0-28.0

≤0.5

5-7

≥93.5

095-28

94.0-96.0

≤5.0

26.0-30.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-30

98,0 - 99,0

≤5.0

28.0-32.0

≤0.5

5-7

≥93.5

088-35

87,0 - 89,0

≤5.0

29.0-34.0

≤0.3

5-7

≥93.5

088-50

87,0 - 89,0

≤5.0

45.0-55.0

≤0.3

5-7

≥93.5

097-60

96.0-98.0

≤5.0

56.0-66.0

≤0.5

5-7

≥93.5

098-60

98,0 - 99,0

≤5.0

58.0-68.0

≤0.5

5-7

≥93.5

097-70

96,0 - 98,0

≤5.0

66.0-76.0

≤0.5

5-7

≥93.5

          098-75        98,0 - 99,0

≤5.0

70.0-80.0

≤0.5

5-7

≥93.5

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali