ABOUT HAITUNG CHEM

  • Partner Strategic

    Partner Strategic

    Strategic Partner saka SINOPEC expecially kanggo produk Vinyl Katandhan.
  • Produsen

    Produsen

    Supplier profesional saka Vinyl Katandhan Monomer (VAM), polyvinyl alkohol (PVA), EVA Emulsion lan serat PVA Products.
  • Supplier

    Supplier

    Gumantung ing kemampuan kuwat Sinopec, kita stabil nyediakke produk kanggo luwih saka 60 negara.

Feature Products

Industri We Ngawula