banderolë 1-1 (3)
banderolë2-1(2)
banderolë 3-1
Përshëndetje, ejani të konsultoheni me produktet tona!

HYRJE E KOMPANISË

Haitung Group Limited është agjenti i klasit të parë i Sinopec dhe i angazhuar në shpërndarjen dhe eksportin e produkteve petrokimike. Produkti kryesor përfshin monomer vinyl acetate (VAM), polivinil alkool (PVA), VAE Eumlsion, metil acetat, rrëshirë epoksi dhe fibër PVA etj.

rastin tonë

tregojnë studimin tonë të rastit

 • Meqenëse PVA është një përbërje makromolekulare e tretshme në ujë, e lehtë për t'u tretur në ujë.Nën katalizimin e acidit klorhidrik kondensohet me ormaldehid dhe gjeneron përbërje makromolekulare termoplastike, e disponueshme me performanca të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, të qëndrueshme dhe ruajtëse.Veshja nuk duhet të fryhet dhe të bëhet e brishtë në kontakt me ujin.Dhe është e lirë për çmimin dhe e lehtë për ndërtim, pa toksicitet dhe shije, e cila përdoret në një gamë të gjerë në Kinë si veshje ndërtimi.

  Bojë

  Meqenëse PVA është një përbërje makromolekulare e tretshme në ujë, e lehtë për t'u tretur në ujë.Nën katalizimin e acidit klorhidrik kondensohet me ormaldehid dhe gjeneron përbërje makromolekulare termoplastike, e disponueshme me performanca të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, të qëndrueshme dhe ruajtëse.Veshja nuk duhet të fryhet dhe të bëhet e brishtë në kontakt me ujin.Dhe është e lirë për çmimin dhe e lehtë për ndërtim, pa toksicitet dhe shije, e cila përdoret në një gamë të gjerë në Kinë si veshje ndërtimi.
  shikoni më shumë
 • PVA ka një ngjitje shumë të fortë me celulozën (letër, pëlhurë, dru), dhe ka karakteristika të tilla si pa përkeqësim dhe cilësi të qëndrueshme dhe mund të zëvendësojë niseshtenë, gotën e ujit ose të përdorë së bashku me to, prandaj përdoret gjerësisht si ngjitës i printimit. , produktet e lidhjes dhe të përpunimit të letrës dhe kështu me radhë.

  Ngjitës

  PVA ka një ngjitje shumë të fortë me celulozën (letër, pëlhurë, dru), dhe ka karakteristika të tilla si pa përkeqësim dhe cilësi të qëndrueshme dhe mund të zëvendësojë niseshtenë, gotën e ujit ose të përdorë së bashku me to, prandaj përdoret gjerësisht si ngjitës i printimit. , produktet e lidhjes dhe të përpunimit të letrës dhe kështu me radhë.
  shikoni më shumë
 • PVA përdoret kryesisht për lëndën e parë të fibrave viniloni. Fijet kryesore të viniloni dhe fijet tërheqëse të viniloni të prodhuara nga marka Sundy PVA shfaqin ngjyrë të bardhë, forcë të lartë, higroskopi të përsosur, rezistencë ndaj gërryerjes, rezistencë ndaj diellit dhe rezistencë ndaj korrozionit.Ato mund të përzihen me pambuk, lesh dhe fibra ngjitëse për thurje ose thurje veç e veç, e cila përdoret gjerësisht për veshje, pëlhurë gomuar, kordonin e gomave, rrjeta peshkimi dhe litarë, dhe janë gjithashtu një zëvendësues ideal i asbestit.

  Tekstil

  PVA përdoret kryesisht për lëndën e parë të fibrave viniloni. Fijet kryesore të viniloni dhe fijet tërheqëse të viniloni të prodhuara nga marka Sundy PVA shfaqin ngjyrë të bardhë, forcë të lartë, higroskopi të përsosur, rezistencë ndaj gërryerjes, rezistencë ndaj diellit dhe rezistencë ndaj korrozionit.Ato mund të përzihen me pambuk, lesh dhe fibra ngjitëse për thurje ose thurje veç e veç, e cila përdoret gjerësisht për veshje, pëlhurë gomuar, kordonin e gomave, rrjeta peshkimi dhe litarë, dhe janë gjithashtu një zëvendësues ideal i asbestit.
  shikoni më shumë

produktin tonë

Produktet tona garantojnë cilësi

 • 0m2

  Sheshi

 • 0

  E themeluar

 • 0

  Vite eksperience

 • 0

  Klientët

Më e forta jonë

Shërbimi ndaj klientit, kënaqësia e klientit

Xhami ynë përdoret gjerësishtInformacioni ynë i fundit

SINOPEC NDRYSHO PAKETIMIN E RI PËR PVA (MARKËN SUNDY)
Eksporto Stabilizues Dispersioni për herë të parë në Qershor 2021
Eksporto emulsionin VAE në paketimin flexitank në korrik 2020
Zbutja e kërkesës për VAM në SHBA vazhdon në arenën e eksporteve, inventarët e bollshëm
Kimikatet përballen me tronditje të kërkesës të ngjashme me vitin 2008, ndërsa koronavirusi po përhapet globalisht
shikoni më shumë