Ngeunaan HAITUNG CHEM

  • Rakan strategis

    Rakan strategis

    Strategis Rakan di SINOPEC expecially pikeun produk vinyl asétat.
  • pabrik

    pabrik

    supplier profésional tina vinyl asétat monomér (VAM), Polyvinyl Alkohol (PVA), Eva Emulsion jeung serat PVA Produk.
  • nu nyadiakeun

    nu nyadiakeun

    Gumantung kana kamampuh kuat Sinopec, kami stabil supplying produk mun leuwih ti 60 nagara.

fitur Produk

Industri Urang Ngawula

WhatsApp Online Chat!