банер1-1(3)
банер2-1(2)
банер 3-1
Здраво, дојдете да ги консултирате нашите производи!

ВОВЕД НА КОМПАНИЈАТА

Haitung Group Limited е агент од прва класа на Sinopec и се занимава со дистрибуција и извоз на петрохемикалии. Основниот производ вклучува винил ацетат мономер (VAM), поливинил алкохол (PVA), VAE Eumlsion, метил ацетат, епоксидна смола и PVA влакна итн.

нашиот случај

нашата студија на случај покажува

 • Бидејќи PVA е макромолекула соединение растворливо во вода, лесно се раствора во вода.Под катализа на хлороводородна киселина се кондензира со ормалдехид и генерира термопластична макромолекула соединение, достапно со одлични водоотпорни, издржливи и конзерванс перформанси.Облогата не треба да се испакнува и да стане кревка во контакт со вода.И е евтин за цената и лесен за изградба, без токсичност и вкус, што се користи во широк опсег во Кина како градежни премази.

  Боја

  Бидејќи PVA е макромолекула соединение растворливо во вода, лесно се раствора во вода.Под катализа на хлороводородна киселина се кондензира со ормалдехид и генерира термопластична макромолекула соединение, достапно со одлични водоотпорни, издржливи и конзерванс перформанси.Облогата не треба да се испакнува и да стане кревка во контакт со вода.И е евтин за цената и лесен за изградба, без токсичност и вкус, што се користи во широк опсег во Кина како градежни премази.
  Гледај Повеќе
 • PVA има многу силна адхезија на целулоза (хартија, ткаенина, дрво) и има такви карактеристики како што не се влошува и стабилен квалитет и може да го замени скроб, водено стакло или да се користи заедно со нив, па оттука, широко се користи како лепила за печатење , производи за врзување и обработка на хартија и така натаму.

  Лепило

  PVA има многу силна адхезија на целулоза (хартија, ткаенина, дрво) и има такви карактеристики како што не се влошува и стабилен квалитет и може да го замени скроб, водено стакло или да се користи заедно со нив, па оттука, широко се користи како лепила за печатење , производи за врзување и обработка на хартија и така натаму.
  Гледај Повеќе
 • PVA главно се користи за суровина на винилонски влакна. Винилонското главно предиво и предивото за влечење од винил, произведени од брендот Sundy PVA, покажуваат бела боја, висока јачина, совршена хигроскопија, отпорност на триење, отпорност на сонце и отпорност на корозија.Тие можат да се мешаат со памук, волна и лепливи влакна за ткаење или ткаење посебно, што е широко користено за облека, церада, врвка за гуми, рибарски мрежи и јажиња, а исто така се идеална замена за азбестот.

  Текстил

  PVA главно се користи за суровина на винилонски влакна. Винилонското главно предиво и предивото за влечење од винил, произведени од брендот Sundy PVA, покажуваат бела боја, висока јачина, совршена хигроскопија, отпорност на триење, отпорност на сонце и отпорност на корозија.Тие можат да се мешаат со памук, волна и лепливи влакна за ткаење или ткаење посебно, што е широко користено за облека, церада, врвка за гуми, рибарски мрежи и јажиња, а исто така се идеална замена за азбестот.
  Гледај Повеќе

нашиот производ

Нашите производи гарантираат квалитет

 • 0m2

  Плоштад

 • 0

  Основана

 • 0

  Години на искуство

 • 0

  Клиенти

Нашите најсилни

Услуга за клиенти, задоволство на клиентите

Нашето стакло е широко користеноНашите најнови информации

SINOPEC ПРОМЕНИ НОВО ПАКУВАЊЕ ЗА PVA (БРЕНД SUNDY)
Извезете стабилизатор за дисперзија првпат во јуни 2021 година
Извезете VAE емулзија во пакување flexitank во јули 2020 година
Мекоста на побарувачката на ВАМ во САД продолжува во извозната арена, залихите многу
Хемиските производи се соочуваат со шок од побарувачката сличен на 2008 година, бидејќи коронавирусот станува глобален
Гледај Повеќе